091 623 39 83

Tehnologija koju koristim za usluge čišćenja je sigurna i pouzdana. Certifikati za upotrebu priznati su od strane europskih i hrvatskih tijela za kontrolu. Kako bi čišćenje učinili boljim od standardnih metoda i sredstava za čišćenje, potrebno je koristiti specijalne strojeve koji dubinski čiste mjesta za koja mislimo da je nemoguće očistiti. Time postižemo zadovoljstvo kod svih korisnika usluga.

 

Krunoslav Ercegovac

Direktor, Ambijent Optimus

Pristup našem radu temelji se na vrijednostima kvalitete kao da se radi o našim osobnim stvarima. Ako nije čisto onako kako bi mi htjeli da je čisto za nas, nije dobro. Razina čistoće koju želimo za sebe je ona koju dijelimo svim korisnicima usluga. To je način na koji dobivamo Vaše povjerenje te se na njemu zahvaljujemo.

Ana Ercegovac

Vlasnica, Ambijent Optimus

091 623 39 83

 

Ukratko o nama

Tvrtka Ambijent Optimus osnovana je 18.11.2011. godine kao mala obiteljska tvrtka u vlasništvu supružnika Ane i Krunoslava Ercegovac. Cilj i namjera bila nam je pružiti specijalizirane i periodične usluge čišćenja za elemenata interijera koji se ne mogu očistiti standardnim sredstvima i metodama. Možemo samo zaključiti da smo uspješni u toj namjeri, što potvrđuje i veliki broj korisnika naših usluga kojima ujedno zahvaljujemo na povjerenju.

Tehnologija

Kvaliteta i profesionalnost naši su prioriteti u poslu i stoga smo u posljednje dvije godine kontinuirano ulagali u kupnju novih profesionalnih strojeva. Iako strojevi izgledaju dosta robusno, svi strojevi su u potpunosti bezopasni za Vaš namještaj te garantiraju svjež, čist i mirisan namještaj i tepih.

w

Odnos prema korisnicima usluga

Puno pažnje posvećujemo planiranju i organizaciji radnih procesa kako bismo postigli vrhunske rezultate i zadovoljili potrebe svojih klijenata. Neki od standarda čišćenja objavljeni su na našim web stranicama kako biste imali transparentni uvid u proces čišćenja

  • Opis postupka čišćenja tepiha
  • Opis postupka čišćenja tapeciranog namještaja

Naša Lokacija

Osnovni podaci

AMBIJENT OPTIMUS društvo s ograničenom odgovornošću

Adresa: Varoška 48 a, 10040 Zagreb

e – mail: info@ambijentoptimus.hr

OIB: 23554670364

Matični broj: 2820854

MBS: 080780416

Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)

Članovi uprave: Ercegovac Krunoslav, Rajič Ana

IBAN: HR8524840081105991267

Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb

Tvrtka je upisana u sudski registar kod Trgovačkog suda Zagrebu

Ako niste našli Vašu akciju, pogledajte i ostale akcije i nađite akciju skrojenu po Vašim mjerama čistoće!

Pranje tepiha

Čišćenje namještaja

Čišćenje madraca

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje staklenih površina

Čišćenje staklenih površina

Papirnati ručnici ili krpe od mikrovlakna će učinkovito očistiti stakla. Najbolje je izbjegavati obične, pamučne krpe. One će ostaviti iza sebe dlačice, ma koliko se Vi trudili. Ima istine u tvrdnji da će novine odraditi najbolji posao za Vaše staklene površine. Stare novine će raditi čuda na staklu, ostavljajući ga besprijekorno čistim. Iako je to odličan način da se recikliraju stare novine, to će ipak ostaviti trag na Vašim rukama.

read more
Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Mrlja se nakon provedenog postupka čišćenja može ponovno pojaviti na površini tepiha. Pomislit ćete da je stvar u lošoj usluzi čišćenja, no to nije tako. Zaprljanost se doslovce širi vlaknima tepiha, dopirući sve do njegove podloge. Redovitim postupkom čišćenja uklanjaju se zaprljanost s površine tepiha, a dubinska zamazanost potom ispliva na površinu i postaje vidljiva.

read more
Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Dani koji prethode blagdanima mogu biti pomalo stresni. Na poslu bismo htjeli završiti sve što moramo u kalendarskoj godini, htjeli bismo obaviti veliku kupovinu namirnica za Badnjak, Božić i Novu Godinu prije nego li počne nesnosna gužva u trgovinama, a prije nego što počnemo pripremati kolače koje ćemo poslužiti na blagdanskom stolu moramo obaviti generalno čišćenje koje nas uvijek dočeka u ovo vrijeme godine.

read more