091 623 39 83

Najpovoljnije čišćenje namještaja u Zagrebu već 13 godina!

Zahvaljujemo Vam na povjerenju.

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

14,50 eura 


Čišćenje namještaja – sofa ili fotelja

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

29,00 eura 


Čišćenje namještaja – dvosjed

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

43,50 eura 


Čišćenje namještaja – trosjed

Kontaktirajte nas odmah

No, kad smo već kod Vas, možemo očistiti i sve sitnice na kojima je zmazanoća nedostupna standardnim kemikalijama i aparatima za čišćenje. Stoga, iskoristite i čišćenje stolica sa i bez naslonjača.

Čišćenje stolica bez naslona

4,00 eura 


Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

Čišćenje stolica s naslonom

5,00 – 7,00 eura 


Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

}

RADNO VRIJEME

0-24 na mailu

Za primanje upita putem maila ispunite kontakt formu i pošaljite mail. Odgovoriti ćemo Vam prvom prilikom


Pon-Pet: 09:00/18:00 na mobitelu

Adresa: Varoška 48 a, 10040 Zagreb

Za primanje upita preko mobitela

Kontakt telefon

091 623 39 83

p

Za narudžbe veće od 40,00 eura dolazak je besplatan.

  Z

  Dolazimo k Vama

  Čišćenje namještaja odvija se u Vašem prostoru, vrlo kratko traje, te pazimo da je posao obavljen maksimalno diskretno i kvalitetno.
  Z

  Nema bojazni od vlage

  Tehnologija pranja koju koristimo nazivamo metodom ekstrakcije. Bakterije i nečistoće peru se pjenom koja dubinski uvlači u tapecirani dio namještaja te apsorbira prljavštinu i bakterije. Nakon toga se usisavamo elemente prilikom čega se izvlači vlaga koja je u sebe upila prljavštinu te ostavljamo namještaj čist, osvježen i minimalno vlažan.
  Z

  Izrazito dobro za zdravlje djece

  Ne opterećujte se zdravljem djece dok se igraju  na Vašim foteljama. Čišćenje metodom ekstrakcije  uklanja alergene te poboljšava higijenu Vaših prostora.
  Z

  Efikasna borba protiv grinja

  Poznato je da grinje žive od organskog otpada u namještaju. Čišćenje metodom ekstrakcije odlično uklanja organski otpad te čini Vaš namještaj neugodnim okolišem za grinje.
  Z

  Imate i kućnog ljubimca?

  Još jedan odličan razlog za odabir čišćenja  Vaših sofa, fotelja, dvosjeda i trosjeda metodom ekstrakcije.

  Čišćenje namještaja odlična je prilika jer:

  Pranje namještaja metodom ekstrakcije pridonosi boljim higijenskim uvjetima. Smanjuje se prisutnost alergena te produžujemo vijek trajanja namještaja. Pogotovo ako je Vaš namještaj stradao u nekom društvenom događaju te upio veću količinu kave ili soka, što su mrlje i prljavštine nedostupne za sredstva i usisavače trenutno prisutne dućanima. U ovim slučajevima preporučujemo Vam naše dubinsko čišćenje namještaja metodom ekstrakcije na brz i efikasan način unosi dašak osvježenja u Vaše domove.
  Namještaj se prvo tretira kemijskim sredstvima za čišćenje dok se veća i jača prljavština otklanja ručno. Ekstrakcijskim postupkom se voda pod pritiskom ubrizgava, a prljavština, pjena i višak vode se usisavaju. Usisava se i prašina koja se nakuplja u našem namještaju, kao i alergeni i grinje. Rezultat je čist i osvježen namještaj.
  Krunoslav Ercegovac

  Vlasnik, Ambijent Optimus d.o.o.

  Reklamacije, osiguranje...

  Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije i stoga ulažemo maksimalne napore kako bismo posao obavili kvalitetno, savjesno i u dogovorenom roku.  Povjerenje je u ovom poslu izuzetno važno, dozvolite nam da ga zavrijedimo!

   

  Ekologija

  Sva sredstva koja koristimo za pranje tepiha su testirana i odobrena te ne predstavljaju nikakvu opasnost za ljudsko zdravlje. Naprotiv, čak i povećavaju kvalitetu higijene interijera.

  Želite li prvi saznati o našim popustima?

  Upišite Vaš mail na našu newsletter listu i kliknite odgovor!

  I ne brinite. I mi dislajkamo spam. Stoga, ćete već u prvom newsletteru imati opciju da se ispišete s mail liste ;)
  “Moj kućni ljubimac obožava našu fotelju, ali za njom ostaju i dlake i fotelja se često zaprlja. Ne brinem se zbog toga, već dva puta godišnje zakažem čišćenje namještaja u dnevnom boravku”
  Tihana R. M.
  Zagreb
  “Unuka mi uvijek napravi nered na trosjedu, bilo da se popne u tenisicama, bilo da jede čokoladu na trosjedu. Ambijent Optimus počisti nered za njom”
  Marija K.
  Zagreb

  Provjerite koje usluge nudimo!

  Pranje tepiha

  Čišćenje madraca

  Poslovni prostori

  Čišćenje staklenih površina

  Čišćenje staklenih površina

  Papirnati ručnici ili krpe od mikrovlakna će učinkovito očistiti stakla. Najbolje je izbjegavati obične, pamučne krpe. One će ostaviti iza sebe dlačice, ma koliko se Vi trudili. Ima istine u tvrdnji da će novine odraditi najbolji posao za Vaše staklene površine. Stare novine će raditi čuda na staklu, ostavljajući ga besprijekorno čistim. Iako je to odličan način da se recikliraju stare novine, to će ipak ostaviti trag na Vašim rukama.

  read more
  Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

  Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

  Mrlja se nakon provedenog postupka čišćenja može ponovno pojaviti na površini tepiha. Pomislit ćete da je stvar u lošoj usluzi čišćenja, no to nije tako. Zaprljanost se doslovce širi vlaknima tepiha, dopirući sve do njegove podloge. Redovitim postupkom čišćenja uklanjaju se zaprljanost s površine tepiha, a dubinska zamazanost potom ispliva na površinu i postaje vidljiva.

  read more
  Ambijentov tradicionalni Božićni popust

  Ambijentov tradicionalni Božićni popust

  Dani koji prethode blagdanima mogu biti pomalo stresni. Na poslu bismo htjeli završiti sve što moramo u kalendarskoj godini, htjeli bismo obaviti veliku kupovinu namirnica za Badnjak, Božić i Novu Godinu prije nego li počne nesnosna gužva u trgovinama, a prije nego što počnemo pripremati kolače koje ćemo poslužiti na blagdanskom stolu moramo obaviti generalno čišćenje koje nas uvijek dočeka u ovo vrijeme godine.

  read more