091 623 39 83

Čišćenje staklenih površina može biti zamoran posao? Ali ne mora ako……

 

KORISTITE PRAVE KRPE:

Papirnati ručnici ili krpe od mikrovlakna će učinkovito očistiti stakla. Najbolje je izbjegavati obične, pamučne krpe. One će ostaviti iza sebe dlačice, ma koliko se Vi trudili. Ima istine u tvrdnji da će novine odraditi najbolji posao za Vaše staklene površine. Stare novine će raditi čuda na staklu, ostavljajući ga besprijekorno  čistim. Iako je to odličan način da se recikliraju stare novine, to će ipak ostaviti trag na Vašim rukama.

KORISTITE PRAVA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: 

Osim specijaliziranih kemijskih sredstava koje možete kupiti, lagano možete i sami pripremiti vrlo učinkovito sredstvo za čišćenje staklenih površina.  Sastojke koje uvijek imate u svom domaćinstvu (alkoholni ocat, vodu i par kapljica eteričnog ulja lavande) izmiješajte i raspršivačem poprskajte po staklenim površinama, te prebrišite.

KORISTITE PRAVE POKRETE:

Kod čišćenja staklenih površina cesto nam muku zadaju tragovi koji ostaju na staklu. Uvijek je teško otkriti sa koje se strane stakla oni pojavljuju. Pokušajte sa jedne strane staklo čistiti pokretima krpe sa lijeva na desno, a  sa druge strane stakla pokretima krpe odozgora prema dolje. Na taj ćete način lako ukloniti eventualne tragove na staklu ako se oni pojave.

KORISTITE NAŠE USLUGE: 

Svi smo mi dobri u nečemu. Dobri smo na svom poslu, dobri smo u izradi kolaca, dobri smo roditelji…ali kako bismo se mogli koncentrirati na ono u ćemo smo dobri potrebno je ostale poslove prepustiti nekom drugom. Mi ćemo uštediti Vaše dragocjeno vrijeme obavljajući za Vas razna čišćenja, jer u tome smo mi dobri! Nazovite i provjerite!

Za profesionalne usluge čišćenja, Vama na usluzi! 


Ambijent Optimus d.o.o. 

091 623 39 83

095 904 93 20