091 623 39 83

Dočekajte Božić i Novu Godinu spremni!

 

Izbjegnite stres prije blagdana, planirajte na vrijeme!

Dani koji prethode blagdanima mogu biti pomalo stresni. Na poslu bismo htjeli završiti sve što moramo u kalendarskoj godini, htjeli bismo obaviti veliku kupovinu namirnica za Badnjak, Božić i Novu Godinu prije nego li počne nesnosna gužva u trgovinama, a prije nego što počnemo pripremati kolače koje ćemo poslužiti na blagdanskom stolu moramo obaviti generalno čišćenje koje nas uvijek dočeka u ovo vrijeme godine.

Napravite dobar plan

Već sredinom studenog napravite popis ljudi koje mislite ugostiti za blagdane, pripremite jelovnike i razmislite o poklonima za najmlađe. Kupovinu poklona i namirnica za pripremu jela obavite zadnji tjedan u studenom. Zadnji tjedan prije Božica kupujte samo svježe meso i namirnice sa kratkim rokom trajanja, sve ostalo pripremite ranije. Temeljito pospremanje počnite početkom prosinca, i ne ostavljajte te poslove za zadnji tren. Naravno da ćete prašinu morati obrisati dan prije nego li dođu gosti, ista je stvar i sa sanitarnim čvorovima, ali prozori i zavjese ne moraju čekati. Lusteri i tepisi također. Vrijeme ćete uštedjeti i ako neke poslove prepustite profesionalcima.

Iskoristite akcije i popuste

Dobra je stvar kod blagdana ta što Vam se nudi pregršt akcija i popusta pa ćete sigurno neke namirnice za blagdanski stol nabaviti u pola cijene. Povoljno ćete i obnoviti garderobu za doček Nove Godine. A mi smo za Vas pripremili Božićni popust kako bi Vaš dom zablistao ovih blagdana. Nazovite nas odmah i dogovorite Vaš termin čišćenja na vrijeme!

Za profesionalne usluge čišćenja, Vama na usluzi!
Ambijent Optimus d.o.o.

 

Nazovite nas na telefone:

 

091 623 39 83

 

Ili nas kontaktirajte mail-om