091 623 39 83

Najpovoljnije čišćenje madraca u Zagrebu već 9 godina!

Zahvaljujemo Vam  na povjerenju.

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

80,00kn


Čišćenje dječjih madraca

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

120,00 kn


Čišćenje madraca za jednu osobu

Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

240,00 kn


Čišćenje madraca za dvije osobe

Kontaktirajte nas odmah

No, kad smo već kod Vas, možemo očistiti i sve sitnice na kojima je nečistoća nedostupna standardnim kemikalijama i aparatima za čišćenje. Stoga, iskoristite i čišćenje stolica sa i bez naslonjača.

Čišćenje stolica bez naslona

25,00kn


Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

Čišćenje stolica s naslonom

35,00kn


Čišćenje profesionalnim ekstrakcijskim usisavačima.

}

RADNO VRIJEME

0-24 na mailu

Za primanje upita putem maila ispunite kontakt formu i pošaljite mail. Odgovoriti ćemo Vam prvom prilikom


Pon-Pet: 09:00/18:00 na telefonu

Adresa: Varoška 48 a, 10040 Zagreb

Za primanje upita preko mobitela

Kontakt telefon

091 623 39 83

p

Za narudžbe veće od 150,00 kn dolazak je besplatan. Za manje narudžbe minimalan iznos naplate je 150,00 kn.

Z

Za pranje madraca dolazimo k Vama

Čišćenje madraca odvija se u Vašem prostoru, vrlo kratko traje te pazimo da je posao obavljen maksimalno diskretno i kvalitetno.
Z

Nema bojazni od vlage

Tehnologija pranja madraca koju koristimo nazivamo metoda ekstrakcije. Bakterije i nečistoće peru se sa pjenom koja dubinski uvlači u madrace te apsorbira prljavštinu i bakterije. Nakon toga se ih usisavamo prilikom čega se izvlači vlaga koja je u sebe upila prljavštinu te ostavljamo čist i osvježen madrac.
Z

Čišćenje madraca je izrazito dobro za zdravlje djece i osobe osjetljive na alergene

Ne opterećujte se zdravljem djece dok se igraju na Vašim madracima. Ovom metodom pranja madraca uklanjamo organski otpad kojim se grinje hrane te smanjujemo prisustvo alergena. Čišćenjem uklanjamo alergene te poboljšavamo higijenu Vašeg kreveta što omogućava još ljepši san.
Z

Efikasna borba protiv grinja

Poznato je da grinje žive od organskog otpada u namještaju. Dubinsko čišćenje odlično uklanja organski otpad te čini Vaš namještaj neugodnim okolišem za grinje.
Z

Imate i kućnog ljubimca?

Razlog više da podvrgnete svoje madrace tretmanu čišćenja. Na kraju krajeva, tko bi zabranio tim slatkim bićima da nas griju u krevetu ;)

Čišćenje madraca je odlična prilika jer:

Čišćenje madraca metodom ekstrakcije pridonosimo boljim higijenskim uvjetima. Pogotovo pridonosimo smanjenju količine grinja u madracima. Poznato je da ljudski organizam alergijski ne reagira na grinje, već na izmet grinja. Čišćenjem madraca uklanja se organski otpad iz madraca, a time se uništava i stanište grinja. Ovo je odličan razlog zašto izabrati dubinsko čišćenje madraca. Garantiramo osvježenje i ugodniji san!
Namještaj se prvo tretira kemijskim sredstvima za čišćenje dok se veća i jača prljavština otklanja ručno. Ekstrakcijskim postupkom se voda pod pritiskom ubrizgava, a prljavština, pjena i višak vode se usisavaju. Usisava se i prašina koja se nakuplja u našem namještaju, kao i alergeni i grinje. Rezultat je čist i osvježen namještaj.
Krunoslav Ercegovac

Direktor, Ambijent Optimus d.o.o.

Reklamacije, osiguranje...

Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije i stoga ulažemo maksimalne napore kako bismo posao obavili kvalitetno, savjesno i u dogovorenom roku. Iako koristimo samo provjerena sredstva za čišćenje, profesionalne strojeve za rad i svi naši djelatnici imaju potrebno iskustvo za ovakvu vrstu poslova, sve su naše usluge i dodatno pokrivene osiguranjem. Povjerenje je u ovom poslu izuzetno važno, dozvolite nam da ga zavrijedimo!

Ukoliko sa našom uslugom niste u potpunosti zadovoljni, javite nam unutar 8 dana i mi ćemo potpuno besplatno ponoviti našu uslugu kako bismo ispunili Vaša očekivanja i osigurali Vaše zadovoljstvo.

Ekologija

Sva sredstva koja koristimo za pranje tepiha su testirana i odobrena te ne predstavljaju nikakvu opasnost za ljudsko zdravlje. Naprotiv, čak i povećavaju kvalitetu higijene interijera.

Želite li prvi saznati o našim popustima?

Upišite Vaš mail na našu newsletter listu i kliknite odgovor!

I ne brinite. I mi dislajkamo spam. Stoga, ćete već u prvom newsletteru imati opciju da se ispišete s mail liste ;)
“Moj kućni ljubimac obožava našu fotelju, ali za njom ostaju i dlake i fotelja se često zaprlja. Ne brinem se zbog toga, već dva puta godišnje zakažem čišćenje namještaja u dnevnom boravku”
Tihana R. M.
Zagreb
“Unuka mi uvijek napravi nered na trosjedu, bilo da se popne u tenisicama, bilo da jede čokoladu na trosjedu. Ambijent Optimus počisti nered za njom.”
Marija K.
Zagreb

Ako niste našli Vašu akciju, pogledajte i ostale akcije i nađite akciju skrojenu po Vašim mjerama čistoće!

Pranje tepiha

Čišćenje madraca

Poslovni prostori

Čišćenje staklenih površina

Čišćenje staklenih površina

Papirnati ručnici ili krpe od mikrovlakna će učinkovito očistiti stakla. Najbolje je izbjegavati obične, pamučne krpe. One će ostaviti iza sebe dlačice, ma koliko se Vi trudili. Ima istine u tvrdnji da će novine odraditi najbolji posao za Vaše staklene površine. Stare novine će raditi čuda na staklu, ostavljajući ga besprijekorno čistim. Iako je to odličan način da se recikliraju stare novine, to će ipak ostaviti trag na Vašim rukama.

read more
Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Mrlja se nakon provedenog postupka čišćenja može ponovno pojaviti na površini tepiha. Pomislit ćete da je stvar u lošoj usluzi čišćenja, no to nije tako. Zaprljanost se doslovce širi vlaknima tepiha, dopirući sve do njegove podloge. Redovitim postupkom čišćenja uklanjaju se zaprljanost s površine tepiha, a dubinska zamazanost potom ispliva na površinu i postaje vidljiva.

read more
Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Dani koji prethode blagdanima mogu biti pomalo stresni. Na poslu bismo htjeli završiti sve što moramo u kalendarskoj godini, htjeli bismo obaviti veliku kupovinu namirnica za Badnjak, Božić i Novu Godinu prije nego li počne nesnosna gužva u trgovinama, a prije nego što počnemo pripremati kolače koje ćemo poslužiti na blagdanskom stolu moramo obaviti generalno čišćenje koje nas uvijek dočeka u ovo vrijeme godine.

read more