091 623 39 83

Kontakt mobitel!

091 623 39 83

Z

Garantiramo osvježen izgled tepiha!

Z

Pranje tepiha se izvodi pouzdanom metodom i tehnologijom.

Z

Odvoz u praonicu je besplatan za narudžbe veće od 150,00 kn. Za manje narudžbe minimalan iznos naplate je 150,00 kn.

L

I samo u Ambijent Optimusu, napravite facelifting Vašeg tepiha!

}

RADNO VRIJEME

0-24 na mailu

Za primanje upita putem maila ispunite kontakt formu i pošaljite mail. Odgovoriti ćemo Vam prvom prilikom


Pon-Pet: 09:00/18:00 na mobitelu

Adresa: Varoška 48 a, 10040 Zagreb

Za primanje upita preko mobitela

Kontakt telefon

091 623 39 83

p

Za narudžbe veće od 150,00 kn odvoz je besplatan. Za manje narudžbe minimalan iznos naplate je 150,00 kn.

Samo u Ambijent Optimusu!

Naručite uslugu  jer…

N

Vrlo učinkovito smanjuje prisutnost alergena

N

Vrlo učinkovito smanjuje prisutnost grinja

N

Vrlo učinkovito smanjuje organske ostatke

N

Povećava Vaše zadovoljstvo i ugodu prostora

Valjanje po tepihu ponovo dozvoljeno!

U borbi protiv raznih vrsta alergija, bolesti dišnih puteva i dermatitisa svakako pomaže redovito čišćenje tepiha, namještaja i madraca u dječjim sobama. Postupkom čišćenja se izvlači prljavština, alergeni, grinje te se površina dezinficira.

Više o našoj metodi čišćenja...

p

Usluga skraćivanja i rubljenja

Skraćivanje i rubljenje tepiha je naša jedinstvena usluga koju nudimo u sklopu pranja tepiha. U dogovoru sa našim klijentima, tepisima i tepisonima, koje je nagrizao zub vremena dajemo novi rub i time i novi izgled!

Ekologija

Sva sredstva koja koristimo za pranje tepiha su testirana i odobrena te ne predstavljaju nikakvu opasnost za ljudsko zdravlje. Naprotiv, čak i povećavaju kvalitetu higijene interijera.

Nije vrijeme ni prilika za čišćenje? Ostavite nam mail. Time ćemo Vas obavijestiti o svim novostima i popustima u Ambijent Optimusu te ako prvi put ostavljate mail, Vaše povjerenje nagraditi ćemo kuponom sa 20% popusta na određene usluge.

Želite li prvi saznati o našim popustima?

Upišite Vaš mail na našu newsletter listu i kliknite odgovor!

I ne brinite. I mi dislajkamo spam. Stoga, ćete već u prvom newsletteru imati opciju da se ispišete s mail liste ;)

Reklamacije, osiguranje…

Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije i stoga ulažemo maksimalne napore kako bismo posao obavili kvalitetno, savjesno i u dogovorenom roku. Iako koristimo samo provjerena sredstva za čišćenje, pro fesionalne strojeve za rad i svi naši djelatnici imaju potrebno iskustvo za ovakvu vrstu poslova, sve su naše usluge i dodatno pokrivene osiguranjem. Povjerenje je u ovom poslu izuzetno važno, dozvolite nam da ga zavrijedimo!


Ukoliko sa našom uslugom niste u potpunosti zadovoljni, javite nam unutar 8 dana i mi ćemo potpuno besplatno ponoviti našu uslugu kako bismo ispunili Vaša očekivanja i osigurali Vaše zadovoljstvo.

Iako sam u jednom trenutku čak i pomislila izbaciti tepih iz dječje sobe zbog lakšeg održavanja, kada vidim svoje dečke kako uživaju u igri na njemu, a i nekako mi se čini da im je ipak na tepihu toplije, nije mi teško nekoliko puta godišnje izdvojiti malo novaca za kvalitetno i brzo čišćenje njihovog tepiha. S obzirom da madrac često nastrada uslijed ‘noćnih nezgoda’ i raznih želučanih viroza i njemu priuštimo čišćenje kada je to potrebno.

Gordana K. E.

Zagreb

Više puta sam čistila tepihe i uvijek sam bila zadovoljna kvalitetom usluge, a tepisi su i fino mirisali.

Tea Z.

Zagreb

Ako niste našli Vašu akciju, pogledajte i ostale akcije i nađite akciju skrojenu po Vašim mjerama čistoće!

Čišćenje namještaja

Čišćenje madraca

Poslovni prostori

Čišćenje staklenih površina

Čišćenje staklenih površina

Papirnati ručnici ili krpe od mikrovlakna će učinkovito očistiti stakla. Najbolje je izbjegavati obične, pamučne krpe. One će ostaviti iza sebe dlačice, ma koliko se Vi trudili. Ima istine u tvrdnji da će novine odraditi najbolji posao za Vaše staklene površine. Stare novine će raditi čuda na staklu, ostavljajući ga besprijekorno čistim. Iako je to odličan način da se recikliraju stare novine, to će ipak ostaviti trag na Vašim rukama.

read more
Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Pranje tepiha uz Ambijent Optimus

Mrlja se nakon provedenog postupka čišćenja može ponovno pojaviti na površini tepiha. Pomislit ćete da je stvar u lošoj usluzi čišćenja, no to nije tako. Zaprljanost se doslovce širi vlaknima tepiha, dopirući sve do njegove podloge. Redovitim postupkom čišćenja uklanjaju se zaprljanost s površine tepiha, a dubinska zamazanost potom ispliva na površinu i postaje vidljiva.

read more
Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Ambijentov tradicionalni Božićni popust

Dani koji prethode blagdanima mogu biti pomalo stresni. Na poslu bismo htjeli završiti sve što moramo u kalendarskoj godini, htjeli bismo obaviti veliku kupovinu namirnica za Badnjak, Božić i Novu Godinu prije nego li počne nesnosna gužva u trgovinama, a prije nego što počnemo pripremati kolače koje ćemo poslužiti na blagdanskom stolu moramo obaviti generalno čišćenje koje nas uvijek dočeka u ovo vrijeme godine.

read more