091 623 39 83

Častili smo tepih generalkom – pročitajte što kažu naši klijenti o nama?

Častili smo u mjesecu listopadu…

Već smo pisali o tome kako se nadamo da redovito citate naše obavijesti koje dolaze na Vaš mail kako biste bili u toku sa akcijama koje za Vas organiziramo i kako bismo možda baš Vas počastili čišćenjem tepiha.

Prošli mjesec počastili smo gospodu Koraljku i evo kako je ona zadovoljna pruženom uslugom:

Jako sam zadovoljna brzinom vaše reakcije na moj upit mailom (super mi je što se uopće može poslati upit mailom), kao i na ljubaznosti vaših djelatnika.

Tepisi su očišćeni brzo i kvalitetno.

Sveukupno ste ostavili jako pozitivan dojam :)

Koraljka Ð.

Ovim putem zahvaljujemo gospodi Koraljki na poslanom komentaru na izvršenu uslugu “Tepih generalka” i pozivamo Vas sve da se prijavite na naš newsletter i da redovito provjeravate Vašu elektroničku poštu.

Uskoro u Vašem inboxu…

U idućem newsletteru pročitajte više o božićnom iznenađenju koje pripremamo i korisne savjete o tome kako izbjeći neugodan miris vlage tepiha nakon pranja i požutjele rubove tepiha. Uskoro u Vašem inboxu…

Za najbolji početak tjedna obavijest na Vašem mailu- baš Vas častimo  s akcijom ”Tepih generalka”!

 

Što Vas može više razveseliti nego besplatno čišćenje tepiha? Za potpuni doživljaj, dok mi čistimo Vaš tepih, Vi nagovorite prijatelje da Vas časte kavom. Prijavite se i Vi na naš newsletter jer možda baš Vas častimo idući mjesec!

 

I redovito provjeravajte Vaš mail da ne propustite ovakvu obavijest!

 


Ambijent Optimus d.o.o.

091 623 39 83

 

Ili nas kontaktirajte mailom…